Talk of the town
18 januari 2018 08:30

Als horecaondernemer heb je veel conculega’s in Leeuwarden. Met recht durven we te zeggen dat veel van de restaurants uitstekende kwaliteit leveren. Door je te onderscheiden, val je op. Anders de Boer van Keukencafé TOTT, ook bekend als Talk of the Town, specialiseert zich daarom in saté. Met liefde voor het traditioneel Indonesische en Maleisische gerecht blijft Anders altijd op zoek naar nieuwe smaken en variaties. Iets wat nooit zal veranderen, is de traditionele bereidingswijze: grillen op houtskool.
Van Azië naar Leeuwarden
Tijdens een reis door Thailand kwam hij in aanraking met streetfood. Met regelmaat trof hij kramen met de lekkerste saté, gewoon langs de kant van de weg. In de basis is het een eenvoudig gerecht, maar de marinade en de gebruikte kruiden maken het verschil. Eenmaal terug in Nederland kriebelde het om iets met deze ervaring te doen. Nu is TOTT geen marktkraam, maar de eenvoud van streetfood is zeker terug zien in het Keukencafé. Zo wordt de saté - zoals het hoort - gegrild op houtskool, verschillen de marinades per soort saté en worden, op de salade na, alle hoofdgerechten aan een stokje geserveerd.
Reacties op dit artikel
Reactie plaatsen? Log in met uw account.