Le Sandre ontwikkelt droge worst met vis (2)

20 juli 2015 13:55

Le Sandre ontwikkelt droge worst met vis (2)

De droge worst gemaakt van vis - een idee van kok Syb Zijlstra, slager René Bakker en vishandelaar Sietse de Vries – gaat vanaf dinsdag in de verkoop. Het recept was al enkele weken klaar maar moest nog door een laboratorium getest worden op voedselveiligheid. Die test is het product goed doorgekomen. De worst, Leeuwarder Zilte Zeeworst genaamd, is voorlopig alleen te krijgen bij de bedrijven van de bedenkers: restaurant Le Sandre, slagerij Bakker Uw Slager en vishandel Langoustine. terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Skyline van Leeuwarden

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.